Giclée’s zijn vanaf nu te bestellen

Afgelopen week heb ik de eerste giclée’s binnengekregen van Re-Art. Giclée’s zijn hoogwaardige kunstkopiën van mijn schilderijen. Voor nu heb ik alleen nog giclée’s van “Voortgang” en “Verstilling”. De giclée’s zullen standaard geprint worden op museum kwaliteit fine art papier in 310 gram. Op aanvraag kan het ook op canvas geprint worden. (De eerste canvas print is op de foto’s te zien en zal naar mijn ouders gaan) De oplagen per schilderij zullen gelimiteerd worden tot 25 stuks. De giclée’s zullen gesigneerd en genummerd worden. En overhandig worden met een echtheidsverklaring.

 

“Voortgang” is gedrukt op het formaat 50 cm x 65 cm met afbeeldingmaat 44,3 cm x 59 cm.

“Verstilling” is gedrukt op het formaat 50 cm x 70 cm met afbeeldingmaat 44,8 cm x 64 cm.

 

De prijs van een giclée’s zal neerkomen op 140 euro.

 

Verzendkosten binnen Nederland zullen komen op 12 euro. Waarbij ze verstuurd worden in een verzendkoker.

Verder zijn ze ook op te halen bij mij thuis of tijdens 1 van mijn kunstbeurzen of exposities. (Wel belangrijk om het van te voren te bestellen!)

 

Interesse en/of vragen? Stuur gerust een mail naar: kim_wiggers@live.nl

expositie Bornse Synagoge

Afgelopen zaterdag 7 januari was de opening van de expositie in de Bornese Synagoge. Er hangen 12 van mijn schilderijen. De schilderijen zijn te bezoeken op de zondagen 7 januari, 14 januari, 21 januari, 28 januari, 11 februari, 18 februari. Op de zondagen 14 januari, 11 februari en 18 februari zal ik zelf ook aanwezig zijn op de expositie. Dus kom gerust lang!

Adres: Ennekerdijk 17 Borne

Hieronder een leuk filmpje wat tijdens de opening gemaakt is!

Nationale Kunstdagen 2017

Afgelopen weekend was de Nationale Kunstdagen in Nieuwegein. Het was mijn eerste deelname aan deze kunstbeurs. En gelijk een erg gezellige. Ik heb veel geïnteresseerde kunstliefhebbers gesproken. Veel mede kunstenaars ontmoet. En een gezellig weekend gehad. En als volledig onverwachtse verrassing heb ik de hoofdprijs gewonnen van de beurs! Ik heb de meeste stemmen van de jury en het publiek bij elkaar gecombineerd. Een enorm grote eer en ben er erg blij mee!

 

(Last weekend was the National Art days in Nieuwegein. It was my first participation in this art fair. And a really nice one. I have spoken with a lot of art lovers. Met many other artists. It was a great weekend. And as a completely unexpected surprise, I won the main prize from the art fair! I got the most votes from the jury and from the public combined. It’s a big honor and I’m very happy with it!)

Vanaf 2:27 gaat het stukje over mijn schilderen.

Kunstmarkt Bathmen & Hoorn 2017

Afgelopen zaterdag en zondag waren de kunstmarkten in Bathmen en Hoorn. De weersverwachtingen waren in eerste instantie erg slecht. Uiteindelijk was totaal het tegenover gestelde waar! Het was heerlijk weer en de bezoekers kwamen dan ook in grote aantallen. Het waren dan ook weer twee gezellige kunstmarkten. En daarmee ook de laatste kunstmarkten van deze zomer. De eerst volgende exposities zullen pas weer in november zijn.

Kunstmarkt Bathmen
Kunstmarkt Bathmen
Kunstmarkt Hoorn
Kunstmarkt Hoorn
Kunstmarkt Hoorn
Kunstmarkt Hoorn

 

Kunstmarkt Ootmarsum 2017

Afgelopen weekend stond ik op de kunstmarkt in Ootmarsum. Het was een gezellig weekend, met heerlijk weer en veel enthousiaste bezoekers. Nu weer op naar de volgende kunstmarkten a.s. weekend:

Zaterdag 2 september: Kunstmarkt Bathmen

Zondag 3 september: Kunstmarkt Hoorn

 

Kunstmarkt Enschede 2017 en Hengelo 2017

Vorige week zondag heb ik op de kunstmarkt in Enschede gestaan. Gisteren op de kunstmarkt in Hengelo. Beide keren was het heel erg warm weer. Door de warmte kwam helaas amper iets van het schilderen. Wel veel contact gehad met de vele bezoekers. Het waren dan ook weer twee leuke dagen!

 

(Last week Sunday I was at the art market in Enschede. Yesterday on the art market in Hengelo. Both days it was very hot. Cause of the high temperatures sadly I couldn’t paint much. But I have had a lot of nice conversations with the visitors. I have had two pleasant days!)

 

Kunstmarkt Hengelo 2017

Galerie te Lintelo

Afgelopen zondag 26 maart 2017 is de opening geweest van de groepsexpositie in Galerie te Lintelo waar ik hang. Tot 17 april zullen mijn schilderijen er nog blijven hangen. Geïnteresseerd? Kijk onder “exposities” voor meer informatie.

De schilderijen hangen in een erg mooie ruimte. De eerste expositie dag is erg druk bezocht geweest. Ik schat alles bij elkaar wel 150 personen. Verder is de dag prima verlopen. Veel persoonlijk contact gehad met geïnteresseerden in mijn schilderijen.

 

(Last sunday 26th March 2017 was the opening from the group exhibition in Galerie te Lintelo. My paintings will be there till 17th April. Interested? Look under “exposities” for more information.

The paintings hang in a very beautifull room. The first exhibition day was busy visited. I guess around 150 people total. The day went totally fine. A lot of personal contact with people who likes my paintings.)

 

De volgende foto’s zijn gemaakt voor en tijdens de opening.

(The next photo’s are taken before and during the opening.)


Helaas was tijdens de opening het licht via de camera moeilijk in te stellen.

(Sadly during the opening the collors on the camera weren’t easy to get right.)

Chateau Marquette 2017

Afgelopen weekend was de kunstbeurs in Chateau Marquette. Het gebouw was erg mooi. En de ruimtes waren mooi aangekleed. Helaas zorgde het weeralarm voor een lage opkomst. Toch heb ik nog veel leuke gesprekken gevoerd en goede contacten gelegd.

 

(Last weekend was the art fair in Chateau Marquette. The building looked really nice. And the rooms were nicely decorated. Sadly the weather alerts causes a low attendance. However I have made many nice conversations and made good contacts.)